Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Ohjeet

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Ohjeet Empty Ohjeet 13/12/2012, 06:56

brainchild

brainchild
Pääjehu
Pääjehu

Alueelle kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen, mutta rekisteröidy vasta kun hahmosi tiedot ovat varmasti valmiit. Kertauksen vuoksi maininta vielä siitä, että viikon foorumin käyttäjälistalla notkuneet hahmottomat tunnukset poistetaan armotta. Rekisteröidy omalla nimimerkilläsi: hahmojen nimet pysykööt hahmojen niminä, ei itse pelaajan nimimerkkinä.

Esittely postataan vain vaadittavine tietoineen. Jätä lyriikat sekä muut "koristeet ja nippelitiedot" myöhemmäksi, sillä nämä eivät vaikuta hahmon hyväksytyksi tulemiseen. Hahmon hyväksynnästä ei tule erikseen tietoa pelaajalle: hyväksytyn hahmon esittely siirretään pääjehun tai moderaattorin toimesta suoraan klaaninsa hahmojen esittelyihin, josta sitä on mahdollista muokata. Toisin sanoen, kun hahmosi esittely katoaa liittymisalueelta ja ilmestyy klaanin hahmojen esittelyihin, olet tervetullut pelaamaan Kaamokseen.

Jos hahmon tiedoissa on kuitenkin puutetta tai muuta korjattavaa, ilmoitetaan siitä viestitse esittelyyn. Tällöin esittelyä ei siirretä klaanin hahmojen esittelyihin, vaan se säilyy liittymisalueella. Pääjehun tai moderaattorin ohjeiden mukaan pelaaja on valtuutettu korjaamaan esittelyn hyväksyttävään muotoon, josta se siirretään hyväksyttäessä oikealle paikalleen. Älä turhaan kommentoi korjauskehoituksiin mitään, vaan toimi ja odota.

Liittymishakemus nimetään hahmon oikealla nimellä. Ei siis kutsuma- lempi tai hellittelynimiä. Pelaajan nimimerkki tulee näkymään viestin lähettämisen yhteydessä otsikoidun hakemuksen alapuolelle, mutta hahmon nimen perään tulisi laittaa selkeästi suluissa klaanin nimi. Esimerkki: Hahmon nimi (Klaanin nimi). Jos olet ensikertalainen, olethan lukenut ohjeet tarkoin liittyen ensimmäisen hahmon luomiseen?

Jos epäselvyyksiä tulee, ota reilusti yhteyttä pääjehuihin (brainchild, Elmia, Junity, Dreamer).

http://kumisaapas.net/kaamos

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa