Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Morten

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Morten Empty Morten 5/11/2008, 08:43

Dreamer

Dreamer
Pääjehu
Pääjehu
Morten [/size]

KUVA TULOSSA

I try to make it through my life,
in my way, there's you
I try to make it through these lies,
and that's all I do


Morten, alkuperäistä nimeä ei tiedetä ja jos ori itse sen muistaa ei se ainakaan ole siitä pukahtanut kellekkään.
42 vuotias, ori, 180 cm
Alter real
Täysin musta, violetit silmät

Irtolainen
Tunnuslaulu: Apocalyptica: I don't care

Ulkonäkö
Yli mittainen rotunsa edustaja, violetit silmät läpäisevät kenet tahansa läpitunkevalla katseellaan ja musta turkki vain korostaa silmien vaaleutta. Mortenin ruumistaa ei voi löytää yhtäkään valkoista merkkiä. Kuten ori itsekkin, on sen harja ylimittainen, otsaharja yltää paksuna putouksena aina turvan yli, häntä laahaisi maassa ellei ori kantaisi sitä niin korkealla ja harja on täysin karannut hallinnasta. Hieman ruokoton ulkomuoto saakiin Mortenin näyttämään varsin hurjalta ja villitä, eikä kovin moni uskaltaisi urputtaa tälläiselle ilmestykselle. Ei varsinkaan kun ulkonäköön lisätään vielä tusinoittain arpia, ainoa selvästi näkyvä arpi kulkee vaaleana orin vasemman silmän yli, pitkin turpaa, aina lävistäen sieraimen ja lisäksi korvasta on revennyt irti pala. Suurimman osan muista arvista voi havaita vasta lähietäisyydeltä kohoumina karvassa.
Mortenin helmet rikkoontuivat Fjornotin hajotessa, ne värjäsivät oriin otsaharjan punaraitaiseksi ja korvat ovat vaaleanvihreiden räiskeiden peitossa. Violetti kykykivi sen sijaan imeytyi oriin nahkaan, antaen sille violetin sävähteen, jonka voi nähdä vain valon heijastuessa mustaan karvaan, lisäksi kivi värjäsi oriin siniset silmät violeteiksi. Ajan kuluessa pään värikkäät merkit ovat haalistuneet pois, mutta silmien väri on pysynyt.
Oriin väen valo kulkee sen mukana nahkalla ympyröitynä, nyöritettynä oriin harjan alle. Sillä Kaaoksen shamaani ei halunnut olevan ilmiselvää, että entisen johtajan onnistui pitää kykynsä. Väen valo on mattapintainen ja violetti, kuten edeltäjänsäkin.


you try to break me,
you wanna break me, bit by bit
that's just part of it

Luonne
Vuodet ovat hioneet orista suoranaisen hymypojan. Morten on vaikuttaa olevan ärtyinen kaiken aikaa, tai vaihtoehtoisesti ärsyyntynyt, eikä se juuri jaksa haaskata aikaansa turhiin kohteliaisuuksiin. Se ei suoranaisesti loukkaa, mutta sanoo kyllä jos sanottavaa löytyy. Lisäksi ori ei enää jaksa ajautua turhiin väittelyihin, varsinkin kun on huomannut kärsivällisyytensä huvenneen vuosien saatossa. Etäisen viileä ori on kaikkia kohtaan, lukuunottamatta muutamia hyvin harvoja poikkeuksia.
Johtajuus ei ollut koskaan mitään pakkopullaa Mortenille, päin vastoin, se nautti asemastaan ja ihannoi selvää arvojärjestystä, siksi ei ole tyytyväinen nykyiseen irtolaisen osaansa. Oriin tavoitteina onkin aseman parannus, eikä se kaihda keinoja pyrkimystensä kanssa. Eikä sen ylpeys ikikuuna päivänä antaisi sen alentua poikansa käskyn alaiseksi, tämän takia Morten onkin kaaoksen klaanin johtajan kanssa törmäyskurssilla tasaisen tappavaan tahtiin. Sillä luonnollisesti, juuri tämän klaanin johtoon ori janoaa.
Jos haluat saavuttaa oriin arvostuksen, sinun on paras olla valmis tekemään töitä sen eteen, lämminverinen on tarkka sen suhteen kehen luottaa ja kuka on ansainnut sen huomion. Morten kuuntelee kyllä lähipiirinsä ehdotuksia, tai ainakin yrittää esittää kiinnostunutta, mutta se no varma että loppujen lopuksi ori toimii aina oman päänsä mukaan. Lämminverinen ei paljoa välitä siitä mitä muut sen toimista ajattelevat, eli kukaan ei auo orille päätään ja kuvittele vaikuttavansa sillä jotenkin Mortenin henkiseen mielentilaan. Ori hallitsee muita pelon avulla, kukapa haluaisi mennä aukomaan päätään orille jonka tiedetään repivän irti kieli jos menet loukkaamaan tätä liian vakavasti. Ja varastamista Mortenilta ei kannata edes ajatella, silloin saatat menettää silmäsi tai jopa yhden jaloistasi.
Tammojen suhteen Morten ei ole mikään ummikko, päinvastoin ori pystyy halutessaan kiertämään lähes tamman kuin tamman sormensa ympärille, tosin ei harrasta tätä kovinkaan usein ellei siitä ole mustalle jotain hyötyä. Tosin ehkäpä tumma orii kohtaa vielä joskus vertaisensa.
Rakastuessaan, kyllä vain tämän tunteen ori on viimeinkin hyväksynyt osaksi tunnekirjoaan eikä pidä sitä enää heikkoutena, Morten pitää tunteet omana tietonaan. Pitää rakkaansa mieluummin touhujensa ulkopuolella, eikä tuo välttämättä edes esille kiiintymystään millään tavoin, lähinnä pitääkseen lähimmäisensä turvassa. Silti juuri perheensä seurassa orissa on nähtävillä täysin eri puoli, rentoutunut ja jopa hetkellisesti tyytyväinen puoli. Saattaapa Mortenin saada kiinni jopa hymyilemisestä. Tämän rakkaisiin ei kuitenkaan kannata kajota, sillä ei ole takeita siitä mitä raivokkaan suojelunhaluinen ori silloin saisi päähänsä tehdä.

I try to make you see my side,
I always try to stay in line,
But your eyes see right through,
That's all they do

Menneisyys
Morten on syntynyt Alter Realien kotimaassa portugalissa, kukaan ei oikein tiedä miten ori loppujen lopuksi päätyi norjaan, eikä se siitä itse paljoa virkokkaan. Kaikilla on kuitenkin omat johtopäätöksensä tästäkin, eihän kukaan tiedä sitäkään mistä ori on lukuisat arpensa saanut. Morten ei sitäkään paljasta sillä oriin mielestä on vain parempi mitä vähemmän muut siitä tietävät. Norjassa musta alter real kuitenkin aikansa seilasi sinne tänne, mutta kukaan ei oria halunnut pitää sen luonteen ansiosta, ihmiset olivat Mortenille pelkkiä leikkikaluja ja lopulta lämminverinen pääsi vapauteen elämään hetkellisesti puolivillien vuonohevosten keskellä.
Norjalaiset eivät kuitenkaan pitäneet siitä että portugalilainen ori valtasi lauman herruuden ja pian alkoi syntyä epäilyttävän tummia vuonohevosia. Varsat ja Morten pyydystettiin, varsin pitkän ajojahtin jälkeen ja musta orii kuljetettiin pohjois-norjan kautta suomeen. Suomessa lopulta ori sai kyllikseen teuraskuljetuksesta ja rusikoi itsensä ulos rekasta jättäen samalla jalkoihinsa huono-onnisen kuskin. Kiitos lämminverisen varsin moni kuolemaan tuomittu nelijalkainen pääsi vapaaksi ja liittyi oriin mukaan, Morten johdatti lauman lopulta kaamokseen ja otti oikeutetusti johtajan tittelin itselleen.
Pian kaamokseen tulon jälkeen tutustui Pravda nimiseen tammaan, jonka pakotti perillisensä emäksi. Katui kuitenkin tekoaan lähes heti ja häpesikin sitä. Morten päätti ettei moiseen enää alentuisi, orin käyttäytyminen muuttui tämän tapauksen johdosta.
Hieman myöhemmin ori tapasi Roxannen, joka vastoin kaikkia oletuksia vakiinnutti paikkansa mustan puolisona. Juuri ruunikolla tammalla on ollut suurin vaikutus kiivaaseen lämminveriseen. Hetken aikaa elämä näytti jopa hymyilevän Mortenille, kunnes se syöstiin vallasta ja sen lauma hajosi, pakottaen samalla vanhan johtajan irtolaisuuteen. Samalla se oli myös menettää kykynsä, mikä pakotti mustan äärimmäiseen: vierailemaan kaaoksen pahamaineisen shamaanin luona. Joka omien sanojensa mukaan oli Mortenia jo odottanutkin, kukaan ei kuitenkaan tiedä millaisen sopimuksen orit silloin vuorella solmivat eikä kukaan uskalla näiltä siitä kysyäkkään. Musta vain näyttää pitäneen kykynsä itsellään, ties millä hinnalla.

Kyky
Morten pystyy hallitsemaan asioita, esineitä ja jopa muita eläimiä ajatuksen voimalla, ori siis periaatteessa pystyy siirtämään esineen A paikkaan B ja vaikuttamaan esineen muotoon, esimerkiksi naarmuttamaan sitä. Kykynsä avulla lämminverinen voi myös seisauttaa kaiken liikkee hetkeksi, tämä kuitenkin vaatii sen verran keskittymistä ettei musta pysty pitämään kykyä yllä näissä tilanteissa kuin hetken kerrallaan ja sekin vie paljon voimia. Ainoa keino päästä irti kyvyn vaikutuksesta eli saada orii lopettamaan on häiritä tämän keskittymistä, tämä ei kuitenkaan onnistu tuosta vain sillä Mortenin keskittymiskyky on ihailtavan luja. Harvoin ori kuitenkin käyttää kykyään muiden peittoamiseen, enemmänkin halutessaan hallita klaanilaisiaan ja osoittaa arvovaltaansa.
Kyky on voimakas Mortenin johtajataustan ansiosta, sillä tämä sai kykynsä ollessaan hallitsija. Eikä kyky juurikaan kuluta oriin voimia normaaliolosuhteissa, sillä tämä on oppinut hallitsemaan sen ilhailtavan hyvin vuosien saatossa. Äärimmäisyyksiin mennessä kyky voi kuitenkin jopa tappaa oriin.

I'm getting tired of this shit,
I got no room when its like this
what you are to me just deal with it


Suhteet
Rakastettu/puoliso: Roxanne
Perhe: Nez, kaksoispojat Walldomar ja Voltaron, Rosie

Tavatut: (Huom! Pelaajan muisti rajoitettu :Djos hahmosi ei ilmesty tänne, muistuta minua)
Poko
- kovisteli hieman oria, epäili tämän tarkoitusperiä
Pravda
- pitää tammasta, jollain kierolla tavalla, kaksikolla on yhteinen varsa: Nez
Roxanne
- Vaikea ja jääräpäinen tamma, jota ori kuitenkin rakastaa ja palvoo. Voi sitä raukkaa joka erehtyy kajoamaan tammaan..
Martuusi
- karkotti orin mailtaan, ei sen kummempaa mielikuvaa
Nikita
- tamman yltymätön väkivallattomuus vaivaa Mortenia, muuten sietää suomenhevosta yllätävän hyvin.
Nez
- nykyään mustan suhtautuminen tammaan on hyvin kolea, monesta monistuisesta syystä, ihme että tamma on yhä hengissä.
Walldomar
- Turhan jääräpäinen tapaus, muuten isä-poika-suhde olisi takuulla paljon läheisempi.
Voltaron
- Morten ei yksinkertaisesti voi ymmärtää pojan vakaamuksia, melko etäinen suhde.
Rosie
- On varsin ylpeä tamman pippurisesta luonteesta, yrittää ehkä toisen tyttärensä kanssa hyvittää ensimmäisen kohdalla tehtyjä virheitä.


Pelit

Pelit Pravdan kanssa (en löytäny, oli vissiin vanhalla foorumilla)
Do not play with me (satama)
No-one is always right (louhos)
So maybe you should relax a bit (niitty)
Mission impossible (havumetsä)
Jelous? Don't be. (niitty)
Harbour lights (satama)
Happy surprise? (jäätynyt vesiputous)
Double surprise (laakso)
Better not touch (kuollut metsä)
Spy (hylätty kaupunki)

Uudet pelit
Vaara vaanii (Äiniön kolo, ryhmäpeli)If you were dead or still alive
I don't care, I don't care
And all the things you've left behind
I don't care.Viimeinen muokkaaja, Dreamer pvm 22/1/2013, 15:48, muokattu 9 kertaa

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa